Георги Марковза Епицентър Тръмп - на видео, Кари Лейк - на

...
Георги Марковза Епицентър Тръмп - на видео, Кари Лейк - на
Коментари Харесай

Тръмп: Орбан е велик лидер! Кари Лейк: Тръмп и Орбан са миротворци!

Георги Марков

за Епицентър

 

Тръмп - на видео, Кари Лейк - онлайн! С тази звездна, евентуално президентска двойка, стартира втория ден на консервативния конгрес СРАС в Будапеща.

 

Най-голямата конференция на американските републиканци за втора поредна година е в Европа и отново в Будапеща. Защото Унгария сподели, че може да има сполучлива консервативна народна власт в която БОГ, ОТЕЧЕСТВО, СЕМЕЙСТВО СА ИЗДИГНАТИ В КУЛТ. Защото Унгария на Орбан няма началник!

 

Тръмп във видео назова Орбан " популярен водач " и прикани за битка с новите варвари, които желаят да унищожат обичайните ни християнски и фамилни полезности - глобалисти, марксисти, прогресисти, комунисти. Така ги назова...

 

Над 1500 посетители от пет континента го приветстваха бурно, а по-късно станаха на крайници да ръкопляскат на невероятната републиканка от Аризона - Кари Лейк.

 

Тук са звезди на международната десница отпред с Жордан Бардела, към този момент началник на партията на Льо Пен, който би я довел до парламентарна победа, в случай че изборите във Франция са в неделя. Имаше видни политици от Полша, Словения, Хърватска, Сърбия, Словакия. От Чехия дори двама - легендата Вацслав Клаус и Бабиш.

 

От България имаше две млади момчета с красиво момиче от Русе - Сдружение " Дом ". Политици нямаше. И по какъв начин да има като в България за 34 години нямаме нито дясна партия, нито десен водач. Затова и десните гласоподаватели два пъти за шест месеца не отидоха да гласоподават. Номерът, че си против Българска социалистическа партия, значи си десен, от дълго време не минава. Цамбурнахме се в блатото на Сорос. Попаднахме в ужасна - неолиберална мъгла и чудовищна телевизионна цензура, непозната даже в 80-те години на комунизма.

 

За мен бе огромна чест да получа покана за форума от кабинета на унгарския министър председател, с цел да чуя онлайн повика му хъм Тръмп: " Върнете се, господин Президент, с цел да има мир! Унгария е против трите бацила: миграцията, пол и война. "

 

Получих и късмет да изненадам невероятната Кари Лейк с дамска чанта, цялостна с цветя. Тя назова Унгария " ЛЪЧ светлина, свободна и СИГУРНА страна, в която няма да ти забият мигрантски нож в гърба ".

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР